طريقه عمل بيكاتا باللحمه والفراخ
طريقه عمل بيكاتا باللحمه او الفراخ بالمشروم
في البدايه ناخد معلومه عن المشروم
مضاد اكيده
مفيد لصحه القلب
يعزز صحه الجهاز الهضمي
يعزز صحه الدماغ
مهم لصحه الشعر والبشره
طريقه عمل بيكاتا الفراخ بالمشروم
مكونات عمل بيكاتا الفراخ بالمشروم
1كيلو صدور بانيه
معلقتين زبده
لتر لبن
3معالق دقيق
2معلقه قشطه
مشروم
طريقه عمل بيكاتا الفراخ بالمشروم
طبعا قبل حاجه بنغسل شرائح البانيه بالدقيق والملح والليمون
ونصفيها في مصفه
بعد كدا نتبلها بملح وفلفل أسود
ونحضر المشروم
المشروم مش بيتغسل ياجماعه احنا بنضفه بس بمناديل المطبخ
بعد كدا نقطعه شرائح
كدا حضرنا الفراخ والمشروم
في طاسه علي النار نتبل البانيه وبعدين لما نخلص الكميه كلها
نخرجها في طبق بره
وننزل بالمشروم وفص توم نشوح بي خفيف
وبعد كدا نضيف الدقيق ونقلب تقلبتين بعدها نضيف اللبن ولما يغلي ننزل بالبانيه
وممكن نضيف مكعب مرقه اختياري وملح وفلفل
وتعدي النار
تلت ساعه بالظبط ونطفي خلاص استوت
مكونات عمل بيكاتا باللحمه والمشروم
لحمه متقطعه وممكن ستيك لو متوفر
1لتر لبن
3معالق دقيق
2معلقه زبده
مشروم
بصله متوسطه
طريقه عمل بيكاتا باللحمه والمشروم
في البدايه نتبل اللحمه بملح وفلفل ونسبها شويه في التتبيلة
في طاسه علي النار نحط معلقتين زبده وزيت
وننزل باللحمه ونحمرها من الجانبين
بعد كدا نخرجها علي طبق بره
وفي نفس الطاسه هنشوح البصله المتقطعة قطع صغيره
وبعد كدا ننزل بالمشروم ونقلب تقلبتين
بعد كدا ننزل بالدقيق ونقلب كويس
بعد كدا ننزل باللبن
ولما يغلي نهدي النار ونسبها تستوي تلت ساعه
تعليقات
إرسال تعليق